Ит Лидери

Konica Minolta и Вали с общи планове за сътрудничество

Владимир Владков

DEVELOP, част от Konica Minolta, и Вали Компютърс, ще развиват по-активно своето партньорство през 2016 година, заявиха двете компании на съвместно събитие на 15 януари т.г. От май 2015 г. Вали Компютърс е официален партньор на Konica Minolta и предлага пълната гама лазерни принтери, многофункционални устройства и софтуерни решения за работа с документи с марката DEVELOP.

На събитието бяха представени решения в областта на създаването, съхраняването и обработката на документи. Целта на тези решения е оптимизация на разходите за печат и по-висока ефективност в управлението на документните процеси.

„Визията на марката DEVELOP е да бъде водещ доставчик на решения и услуги за печат, сканиране и управление на документи в малки, средни и големи компании и организации. Мотото „Динамичен баланс“ се свързва с нашата цел да бъдем предпочитан доставчик на иновативни ИТ решения, които дават възможност на хората и бизнеса да разгърнат целия си потенциал и показва стремежа ни да удовлетворяваме потребностите на нашите клиенти“, заяви Елена Дречева-Владимирова, изпълнителен директор на Konica Minolta България.

Димитър Сотиров, консултант бизнес процеси в Konica Minolta България, демонстрира решавани на често срещани бизнес проблеми с помощта на софтуерните приложения за управление на документите и съдържанието. Приложението „convert+share” например предлага функции като OCR, конвертиране на файлове, разчитане на баркод, разделяне на документи чрез баркод и др. „Те премахват ръчните работни процеси и оптимизират документопотока в компаниите. Това спестява време и усилия и позволява служителите да се концентрират върху тяхната основна дейност“, коментира Сотиров.

Друг софтуер – dokoniCASE, e сравнително нов продукт в портфолиото на Konica Minolta от корпоративни решения за управление на съдържанието (Enterprise Content Management). Това решение гарантира ясни и автоматизирани процеси в компаниите, спестявайки време и разходи, като дава възможност на мениджърите да си осигурят контрол над важната информация в организацията като документи, е-поща, фактури, договори и др.

“Партньорството ни с DEVELOP допълва портфолиото на Вали Компютърс с широка гама от устройства за печат, копиране, сканиране, дистрибуция и управление на документи. Клиентите ни оценяват добавената стойност, която софтуерните решения за работа с документи дават към хардуерните продукти.”, каза Снежана Хинова, търговски директор на Вали Компютърс.

CW/Б

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X