Ит Лидери

Xerox, Lexmark, Ricoh и HP - лидери при управлението на работни потоци

Computer World

Xerox, Lexmark, Ricoh и HP са включени в списъка с лидерите при услугите за управление на работните процеси свързани с документи в САЩ в доклада на IDC MarketScape. Според него Xerox е единственият доставчик, разполагащ с отдел за услуги за автоматизация на работни потоци. Като основни играчи в категорията пък са посочени още Konica Minolta, Canon, Novitex и Kyocera.

Във фокуса на доклада стои пазарът на услуги за управление на работни потоци (MWS), определени от анализаторската компания като набор от услуги, които автоматизират и оптимизират вертикалните и хоризонтални работни потоци и бизнес процеси с голям оборот на документи.

Специализираният отдел на Xerox „Услуги за автоматизиране на работни потоци“ е създаден през 2014 г. и работи в партньорство с екипите на компанията за аутсорсинг на документи, включително управляеми печатни услуги, услуги за документи и централизирани печатни услуги, както и организацията за аутсорсинг на бизнес процеси (BPO).

Lexmark получават настоящото признание за четвърта поредна година. От Ricoh пък посочват, че за пети път са определяни като лидери при услугите, свързани с управлението на печата и работните потоци.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X