Ит Лидери

Първият Apple Shop в София отваря на 4 декември

Computer World

Първи в България и втори на Балканите Apple Shop ще заработи от 4 декември в София. Той се намира в Техномаркет на бул. Цариградско шосе 92. За отбелязване деня на откриването на магазина клиентите ще могат да се възползват от намаления в цените на продуктите на Apple.

Въпреки че новооткритият обект представлява “магазин в магазина” в Техномаркет и не е част от веригата Apple Store, които са собственост на американската компания, той ще представлява интерес за почитателите на марката. По думите на Борислав Петров, директор на Apcom, оторизиран дистрибутор на Apple за България, бидейки част от ритейл програмата на американския производител, клиентите могат да очакват в магазина най-новите му продукти в деня на тяхната премиера за съответната страна. В него няма да се продават устройства с договори към мобилни оператори.


Първият Apple Shop в София отваря на 4 декември

© Computer World, Computerworld.bg

Евгений Гълъбов, изпълнителен директор на Техномаркет, определи новия магазин като логично продължение на дългогодишното партньорство на веригата с Apcom. Освен това, по негови думи, локацията на обекта също не е избрана случайно. “Намираме се в средата на един новоизграждащ се бизнес парк, в който работят предимно млади и технологично насочени хора, а това са естествените клиенти на Apple Shop”, обясни той.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X