Ит Лидери

Инициативата за тестване на телевизори на Philips събра над 75 видеа

Computer World

30 участника съдадоха над 75 видео ревюта в рамките на обявената наскоро програма за домашно тестване на новите модели смарт телевизори на Philips. Според организаторите на инициативата броят на получените материали е се е оказал три пъти по-висок от очакваното.

Според потребителите, изпробвали новите модели на Philips, една от най-значимите техни функции е технологията Ambilight. Характеристики като Ultra HD (4К), качество на картината и цветове също са получили високи оценки.

Най-новата версия на операционната система Android Lollipop пък предефинира разбирането за това какво може един телевизор, превръщайки го в пълноценен и свързан мултимедиен център. На преден план излизат също звуковите възможности на телевизорите и техният дизайн.

„Целта на програмата е да приближим телевизорите Philips още повече до хората и да получим тяхното обективно мнение, след като са имали възможност да изпробват даден модел в дома си – каза Георги Михайлов, управител на TP Vision България. – Благодарни сме на всички участници, които споделиха своите искрени впечатления.“

30-те участника бяха избрани сред над 2800 кандидати, изявили желание да изпробват нов модел смарт телевизор на Philips в собствения си хол. Те разказаха от първо лице своите впечатления от изживяването, включвайки и семейството си или домашни любимци като главни действащи лица.

Най-младият участник е на 19 години, а интуитивното управление на телевизорите Philips е засвидетелствано от участник на 80 години.

Програмата за тестване на новите модели телевизори Philips в България под мотото „Philips TV - Не гледаш. Изживяваш“ се организира от TP Vision – компанията, която разработва и произвежда телевизорите с холандската марка. В продължение на две седмици всички желаещи да се включат в Програмата имаха възможността да се регистрират на специалната уеб платформа, където по желание предоставяха и своя видео визитка.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X