Ит Лидери

Над 2800 кандидати за домашно тестване на телевизори Philips

Computer World

Над 2800 кандидати събра програмата за изпробване на новите модели телевизори на Philips в домашни условия. От тях жури е избрало 30 от оригиналните кандидатури. Те ще имат задачата да изпробват конкретен модел у дома и да споделят впечатленията си във видео ревю. Имената на избраните са публикувани на www.testphilips.tv.

В ревюто тестърите ще трябва изкажат своите мнения за качествата на телевизора. По-конкретно те трябва да оценят картината, звука, навигацията и възможностите на операционната система Android TV, емблематичната технология Ambilight и т.н. Видео материалите, ще бъдат поместени на сайта, където вече са публикувани и мненията на технологични експерти.

„Изборът на тридесетте участника беше наистина труден – споделиха от журито. – Целта на TP Vision България е да им даде възможността да изпробват телевизор Philips от новата гама за 2015 г. в собствения си дом. От всички кандидатури избрахме тези, в които най-ярко изпъкваха силната мотивация и желанието за участие.“

Моделите смарт телевизори Philips, които са обект на националната програма, са от сериите 7000 и 6500, с двустранен или тристранен Ambilight, двуядрен или четириядрен процесор и Full HD или 4K Ultra HD резолюция. Благодарение на операционната система Android те гарантират по-богато и по-лично телевизионно и онлайн изживяване.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X