Ит Лидери

Атласком става дистрибутор на датската Contex

Владимир Владков

Атласком разшири продуктовото си портфолио с наскоро подписания ексклузивен договор с компанията Contex A/S. Договорът включва дистрибуция и сервиз на продуктите на датския производител на българския пазар.

 

 

Contex е сред най-бързо разрастващите се ИТ компании в Дания и държи водеща позиция в световния пазар за широкоформатни скенери, обясняват от Атласком. Развитието на модулна технология за сканиране започва през 1986 г. и през 1988 г. Contex представя първия си монохромен широкоформатен скенер. Компанията произвежда пълна гама от монохромни скенери от 1990 г., а през 1996 г. започва да предлага първите си широкоформатни цветни скенери през 1996 г. Днес портфолиото на Contex включва 18", 25", 36", 42" и 54" многофункционални устройства, цветни и монохромни скенери.

Атласком предлага на българския пазар широкоформатни решения за сканиране и архивиране вече 14 г. „Започвайки с устройства на Xerox, тази дейност продължи през 2001 г. и дружеството стана дистрибутор и сервизен център на VIDAR Systems. От 2002 г. компанията е дистрибутор и сервизен център и на Colortac.

„С ексклузивното си партньорство с двата най-големи производителя на широкоформатни скенери Атласком покрива напълно изискванията на пазара за сканиране на технически документи и висококачествени цветни изображения“, коментират от българския дистрибутор.

CW/Б

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X