Ит Лидери

Макс с нови назначения в ръководството

Computer World

4G операторът Макс обяви мащабни пет назначения на нови експерти в ръководството на компанията. Според телекома разширяването на управленската структура цели да ускори процеса по предлагане на следващо поколение услуги на българския пазар.

Андрей Расийски заема поста главен технически директор на Макс и ще отговаря за всички звена в Техническа дирекция. Андрей има 23-годишен опит в телекомуникациите и информационните технологии, отговаряйки за развитие на фиксираните и безжични мрежи, управление на проекти и имплементация, разработване на нови продукти и услуги, бизнес развитие и трансформация.

Добромира Маринчева се присъединява към Макс като главен маркетинг директор. Тя има местен и международен опит в работата с корпоративни стратегически клиенти, придобит в продължение на дълги години във Виваком и във водещ телеком оператор в САЩ.

Александър Филипов става директор „Продажби на дребно и дилъри“ след 15-годишна кариера в ИТ и телеком бизнеса, управлявайки сфери на дейност като операции, финанси и продажби.

Александър Василев ще оглавява звеното за „Бизнес пазари и търговски партньорства“ с 10-годишен опит зад гърба си в телекомуникациите и ИТ индустрията, специализайки изключително в индивидуални продукти и решения за финансови организации.

Елена Чолакова, опитен професионалист в областта на обслужването на клиенти и бизнес продажбите, поема позицията на директор „Обслужване на клиенти“. Тя има повече от 11 години опит в различни местни и международни компании.

„За нас е удоволствие да посрещнем новите колеги, които се присъединяват към ръководния екип на компанията – споделя изпълнителният директор на компанията Нейчо Величков. - Те са доказали се професионалисти с богат опит в сектора и това ще ни помогне да продължим да усъвършенстваме модела на работа и портфолиото от услуги и решения за българските потребители.“

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X