Ит Лидери

INDEED 2015 на Microsoft ще се проведе на 5 юни в Сандански

Computer World

Microsoft България анонсира ново издание на техническата за разработчици INDEED. Тя ще се проведе на 5 юни 2015 г. в Interhotel в град Сандански. От компанията обясняват изобра на локация с желанието си “да откъснем хората от напрегнатото ежедневие, да избягаме по- далеч от офисите и да имаме възможност изцяло да се посветим на технологиите”.

„INDEED 2015 ще бъде с нов формат и доста по-наситена програма. Затова и капацитетът на събитието ще е по-органичен – 150 души, за разлика от предходните In Charge 2013 и In Touch 2014, всяко от които беше посетено от над 400 души”, обяснява Венцислав Попов, мениджър платформи за разработка към Microsoft България.

Регистрацията за събитието вече е отворена на www.indeed.ms, като местата са ограничени. Общо 15 лектора ще представят последните ИТ новости в 15 технически презентации, които ще покажат на посетителите как може да изглежда светът на технологиите съвсем скоро.

Събитието ще бъде разделено на три основни панела – Cloud and Tools, посветен на най-модерните инструменти и платформи за разработка на приложения, с фокус върху Visual Studio, Azure и Web, SQL и др; Architecture in Practice ще обърне внимание не на една конкретна технология, а на решения, стъпващи върху комбинация от такива; и Tech Trends панела, който ще разглежда новостите, свързани с Windows 10, Xamarin, SQL Azure и др.

От 2013 г. платформата INDEED е наследник на конференцията „Дни на Microsoft". Наименованието идва от думите: Innovation, Networking, Data, Entrepreneurship, Education, Development.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X