Ит Лидери

Мнемоника стана партньор на годината на EMC

Computer World

Българската фирма Мнемоника (Mnemonica) получи признанието „Партньор на годината“ (2014) на доставчика на решения за съхранение на данни EMC. С него се отличават партньори, които „значително надвишават очакванията за растеж и в практиката си показват иновативност, високо качество на предлаганите решения и отдаденост към постигането на съвместни бизнес цели“.

Компанията за втори път получава признание от ЕМС. В края на първата година от създаването си, Мнемоника вече е разпозната като най-добър партньор-дебютант за 2009 г.

„С признанието от страна на ЕМС приключи една много успешна година за екипа на Мнемоника – сподели Вихрен Славчев, изпълнителен директор на фирмата. - Освен, че отчетохме най-висок ръст от създаването на компанията досега, в края на 2014 г. открихме и офис във Варна, който вече обслужва клиенти от региона на Североизточна България. Актуалните проекти, по които екипът ни там работи, са свързани с реализиране на решения в областта на съхранение и обработка на данните.“

“Успехът на ни в голяма степен зависи от успеха на нашите партньори. Стремежът ни е да насърчаваме добрите практики и резултати. Мнемоника е пример за българска компания, която от създаването си досега се развива много добре, има стабилен растеж и се ползва с доверието на клиентите си”, заяви Теодор Радев, мениджър продажби в EMC.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X