Ит Лидери

Bulpros Consulting с отличие от ГБИТК

Computer World

Bulpros Consulting (Булпрос Консултинг) спечели наградата на Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) в категория „Голямо предприятие“. Заместник-министърът на икономиката Любен Петров връчи статуетката „Слава“ от скулптура Александър Пройнов на Ивайло Славов, изпълнителен директор на Булпрос Консултинг. Номинациите в категория „Голямо предприятие“ бяха 8. Около 70% от приходите на българския доставчик на ИТ услуги за 2014 г. са генерирани от сделки с над 30 германски фирми. Ръстът в приходите на фирмата през 2014 г. спрямо 2013 г. е 95%.

На 29 януари 2014 година ГБИТК награди за единадесети път фирми, допринесли през последните дванадесет месеца за развитието на българо-германските икономически отношения. Церемонията се състоя в Софийската опера и балет. Наградата се връчва в три категории и се присъжда за постижения през 2014 г. Общо 30 предприятия бяха номинирани. Членството в ГБИТК не бе условие за участие.

Заместник-министърът на икономиката Любен Петров връчи статуетката „Слава“ от скулптура Александър Пройнов на Ивайло Славов, изпълнителен директор на Булпрос Консултинг

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X