Ит Лидери

Наближава крайният срок за регистрация за Наградите на БАИТ

Computer World

До до 24:00 ч. на 12 януари 2015 г. включително е отворена регистрацията за конкурса „Наградите на БАИТ 2014”. До този момент са направени регистрации в 6 категории – Образователна награда, Бизнес иновативност, Корпоративна и социална отговорност, StartUp, Мобилни решения и Специална награда.

От БАИТ (Българската асоциация по информационни технологии) припомнят, че конкурсът е отворен за всички компании от ИКТ бранша, които работят у нас и са регистриране, съгласно българското търговски право.

Тази година в конкурса има два нови момента – добавена се нова категория за „Развлекателен софтуер”, както заради бързото развитие на този пазарен сегмент, така и заради успешното представяне на българските компании на световния пазар.

Вторият момент е, че тазгодишното издание на конкурса се провежда в рамките на европейския проект Watify, чийто изпълнител за България е БАИТ. Това е проект за насърчаване на дигиталното предприемачество и създаването на е-менторинг екосистема. По-голямата част от наградите отличават и чрез това насърчават дигиталното предприемачество у нас.

Четвъртото издание на конкурса ще определи носителите на 12-те приза в следните категории: Образователна награда, Журналистическа награда /печатни медии, радио и телевизия, интернет издания, блогъри/, Студентска награда, Публична администрация /държавна и общинска/, Бизнес иновативност, Корпоративна и социална отговорност, STARTUP компания, E-business, Мобилни решения, Развлекателен софтуер и Специална награда за значим принос.

Регистрациите до момента: bait-awards.bg/Participants

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X