Ит Лидери

Luxoft България с нов директор

Computer World

Константин Конов е новият генерален директор на Luxoft за България. Той има 20-годишен опит в областта на ИТ услугите ще отговаря за разрастването на местния офис, посочват от компанията.

Константин КоновДокато първоначално фокусът на услугите е бил насочен основно към обслужването на клиенти от финансовия сектор, сега Luxoft ще се стреми да разшири своето влияние и да навлезе в други бизнес сектори.

Преди да се присъедини към Luxoft, Константин Конов е бил ръководител в Hewlett Packard (HP) Global Operations Center за България – основният център за IT операции на HP за EMEA (Европа, Близкия изток и Африка). Преди това, той е управлявал Технологичния отдел в Citibank Bulgaria. Притежава магистърска степен по компютърни науки от Техническия университет в София.

"Радваме се, че Константин прие да се присъедини към нашия екип – коментира Дмитрий Кушнир, вицепрезидент Global Delivery в Luxoft. – Професионалната му квалификация в областта на финансите и технологиите е на изключително високо ниво, заради което сме убедени, че той ще работи за нашето стратегическото развитие в България. Дългогодишният му опит и отличното познаване на местния пазар с изобилие от технически таланти също ще допринесе за разрастването на Luxoft."

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X