Ит Лидери

Първи участник в конкурса за наградите на БАИТ за 2014 г.

Computer World

Вече е подадена първата кандидатура в конкурса за наградите на Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ), съобщиха от организацията. Кандидатурата е в категория „Мобилни решения“.

Регистрацията за участие в престижната надпревара е безплатна и ще бъде отворена до 24.00 ч. на 12 януари 2015 г. включително.

Конкурсът, който ще протече под патронажа на Президента на България, е отворен за всички компании от ИКТ бранша, които работят у нас и са регистриране, съгласно българското търговски право.

Тази година има два нови момента – добавя се нова категория „Развлекателен софтуер”, заради бързото развитие на този пазарен сегмент и изключително успешното представяне на българските компании на световния пазар.

Вторият момент е, че конкурсът ще се проведе в рамките на европейския проект Watify, чийто изпълнител за България е БАИТ. Това е проект за насърчаване на дигиталното предприемачество и създаването на е-менторинг екосистема. По-голямата част от наградите отличават и чрез това насърчават дигиталното предприемачество у нас.

Това четвърто издание ще определи носителите на 12-те награди в следните категории: Образователна награда, Журналистическа награда (печатни медии, радио и телевизия, интернет издания, блогъри), Студентска награда, Публична администрация (държавна и общинска), Бизнес иновативност, Корпоративна и социална отговорност, STARTUP компания, E-business, Мобилни решения, Развлекателен софтуер и Специална награда за значим принос.

Церемонията по награждаването ще се състои в края на януари 2015 г.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X