Ит Лидери

Стартира регистрацията за Наградите на БАИТ за 2014 г.

Computer World

От 1 октомври започна регистрацията за конкурса „Наградите на БАИТ” за 2014 г. за принос в развитието на информационните и комуникационните технологии.

Регистрацията е безплатна и ще бъде отворена до 24.00 ч. на 12 януари 2015 г. За категориите могат да кандидатстват и компании, които не са членове на БАИТ.

Регистрационната форма и регламента на конкурса са публикувани на сайта на наградите www.bait-awards.bg.

Една от новостите тази година – добавя се нова категория за „Развлекателен софтуер”. От БАИТ (Българската асоциация по информационни технологии) посочват че са взели това решение заради бързото развитие в сегмента и успешното представяне на българските компании на световния пазар.

Освен това предстоящото издание на конкурса ще се проведе като част от европейския проект Watify, чиито изпълнител за България е БАИТ. Целта му е насърчаване на дигиталното предприемачество и създаването на е-менторинг екосистема.

12 награди ще бъдат раздадени в категориите: Образователна награда, Журналистическа награда (печатни медии, радио и телевизия, интернет издания, блогъри), Студентска награда, Публична администрация (държавна и общинска), Бизнес иновативност, Корпоративна и социална отговорност, STARTUP компания, E-business, Мобилни решения, Развлекателен софтуер и Специална награда за значим принос.

Победителите в тях ще получат и паричните награди под формата на ваучери, чрез които имат възможност да закупят стоки или услуги от компании, членове на БАИТ.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X