Ит Лидери

Солитрон – вече с нов офис и визия

Владимир Владков

Владимир Владков

Ново лого, нов слоган „Solytron - IT IS TOMORROW" и нов шоурум представи на 31 май ИТ дистрибуторът Солитрон България на свое парти. С него компанията отбеляза и официалното откриване на новия си офис и изложбена зала в Sofia Airport Center (SAC), обявена за „Зелена сграда на 2012 г." Това е и първата сертифицирана LEED Gold (Leadership in Energy and Environmental Design) офис сграда в България, която намалява количеството на твърдите отпадъци с до 70%, икономисва енергия от 24% до 50%, спестената вода е до 40%, а като цяло вредните емисии от парникови газове са намалени с 33% до 39%.

„Името Солитрон вече 23 години се свързва с доверие, дългогодишни партньорски взаимоотношения, лоялност и устойчиво развитие, заяви управителят на компанията Петър Иванов по време на партито, организирано за нейните дилъри, партньори, доставчици и медиите. „Солитрон се утвърди като надежден партньор в една област с изключително бързоразвиващи се технологии и големи пазарни динамики. С новата си визия и корпоративна идентичност искаме да кажем на всички вас „IT IS TOMORROW", добави Иванов. (Бел. ред. - Логото на компанията насочва към сполучлива игра на думи от английски език между „информационните технологии са бъдещето" и „Солитрон е бъдещето").

Слайдшоу от новия еко офис на Солитрон


Солитрон – вече с нов офис и визия

© Владимир Владков, Computerworld.bg

„Новата визия на марката е дело на рекламна агенция Clockwork. Екипът на агенцията успя да създаде визуална идентичност, която напълно се вписва в новата концепция на Солитрон за модерна комуникация и пазарна адекватност, за динамичност и достъпност, обясни Ралица Килиан, изпълнителен директор на дистрибутора. - Благодарим на всички колеги, че вече 23 г. вярват на фирмата Солитрон. С новото лого не си правим „фейслифтинг", просто вярваме, че заедно с вас ще сме двигател към прогреса и по-доброто бъдеще. Повечето от нас знаят, че в момента в джоба си носим телефони с по-голяма изчислителна мощност от машините в изчислителния център на университета навремето. Това няма как да не промени живота ни и аз се радвам, че заедно с вас имаме възможността да променяме живота за нас, за децата си, за държавата си и, в крайна сметка, за света", добави изпълнителният директор на Солитрон.


Солитрон – вече с нов офис и визия

© Владимир Владков, Computerworld.bg

Квартет StringS създаде специална атмосфера на тържеството, а много от марките раздадоха награди в томболата на клиентите на фирмата и поднесоха изненади на домакините.

Събитието на Солитрон бе подкрепено от международните доставчици на компанията AOC, APC, Brother, Cisco, D-Link, Eaton, EMC, Epson, Genius, Lenovo, Philips, Sony и WD.

Дизайнът и цялото обзавеждане на новия офис на Солитрон е проектирано и произведено от Cantek, като компанията на Милчо Боров е автор и на брандирането на шоурума на дистрибутора. Дизайнът и изработката на самата изложбена зала са дело на специалистите от Зора Стил, добави Килиан.

„От името на БАИТ искам да поздравя Солитрон с това, че вече 23 г. са на гребена на вълната на нашия ИТ живот, да им пожелая нови успехи", коментира Милчо Боров, президент на Cantek.

Солитрон е избрала да се премести в Sofia Airport Center (SAC) на базата на критерии като осигурена работната среда, техническа обезпеченост на сградата, оперативни разходи за поддръжка на офиса, както и удобствата около офиса като наличие на паркинг, зелени пространства, места за отдих и за спорт. „Нашата политика е такава, че предлагаме най-доброто и като обслужване на клиентите си и като условия за работа на екипа. Условията, които ни предложи офис сградата на Sofia Airport Center, напълно отговарят на критериите ни и на очакванията на нашите над 90 служители за оптимални условия на труд", отбеляза Ралица Килиан.

Бизнес паркът SAC предлага обширни зелени площи и централно езеро с места за сядане и разходка, разположени на площ от около 5000 кв.м, предоставяйки приятно място за отмора на служителите. В офис сграда А2 има зимна градина с фонтани и места за сядане, които осигуряват приятна атмосфера и през по-студените месеци на годината. 

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X