Ит Лидери

Поликомп стана партньор на 2014 г. на Microsoft

Владимир Владков

Наградата на Microsoft за партньор на годината за 2014 e връчена на Поликомп, съобщиха от дистрибутора. Компанията е отличена сред световни топ партньори на софтуерния гигант заради „своите отлични постижения във въвеждането и осъществяването на клиентски решения, базирани на технологията на Microsoft", завиха от Поликомп.

Надежда Генова, главен оперативен директор на Поликомп„За нас е висока чест да получим тази престижна награда, коментира Надежда Генова, главен оперативен директор на Поликомп. - Това е изключително признание за нашия труд и усилия за разпространението на Microsoft технологии сред българските потребители. Надявам се следващата година да бъде още по-успешна и да отговорим на нарастващите очаквания и потребности на клиентите на нашия пазар", добавя тя.

Наградата е представена в няколко категории, като победителите са избрани от 2800 участника от 117 различни страни. Поликомп е отличен за предлагането на професионални услуги и решения на своите клиенти, както и за изключителна ангажираност в предлагането на Microsoft технологиите на територията на България. Тази награда отличава Поликомп като компания, която е успяла да сработи изключително успешно с местния офис на Microsoft в България.

"За мен е удоволствие да удостоя българския ни партньор Поликомп с наградата Microsoft Партньор на годината, обяви Фил Сорген, корпоративен вицепрезидент на групата Worldwide Partner Group в Microsoft. - Поликомп е изключително ценна компания за нашите общи партньори и е забележителен пример за отличните постижения на нашите най-видни Microsoft партньори." 

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X