Ит Лидери

ИКТ компании с награди на годишните награди на БФБЛ

Computer World

Мтел спечели второ място в категорията „Инвеститор в човешкия капитал” за проекта си „Top performers”. Той има за цел да отличи хората с най-високи резултати и постижения в компанията. В знак на признание за техните усилия, избраните служители получават различни придобивки, сред които финансов бонус и възможност за допълнително обучение, съответстващо на професионалната им област.

Първо място в категорията зае ЧЕЗ България за проекта „ЧЕЗ – инвеститор в здравето и знанието на служителите”. Той е част от политиката на компанията за осигуряване на непрекъснати възможности за професионално и личностно развитие на служителите. Третата награда отиде при Енерго-Про Варна за проекта „Фонд за лечение на служители“, който подкрепя финансово и морално служителите на компанията и техните семейства, нуждаещи се от скъпоструващо лечение.

Телерик спечели голямата награда в категорията „Инвеститор в знанието” за проекта си „Академия на Телерик”. Инициативата предоставя безплатно обучение в областта на информационните технологии и разработката на софтуер за хора от всички възрасти.

Втора позиция, с конкурса си по програмиране CodeIT, зае Мусала Софт.

Третата награда е за Еврофутбол с проекта „Готови за успех”, с който компанията осигурява стипендии за обучение на младежи в неравностойно положение.

Есри България спечели второ място в категорията „Инвеститор в околната среда” за изработката на онлайн карти и пространствени анализи за всички етапи на кампанията на bTV „Да изчистим България за един ден”.

Първото място в категорията зае Екопак България за мобилния образователен център „3D Екобус”, благодарение на който 80 хил. деца в 500 училища и 5 хил. служители в 80 общини са обучени в разделно събиране и отговорност към околната среда и обществото. Трето място получи ЧЕЗ Разпределение България за инвестицията си в опазването на околната среда и биологичното разнообразие, с която  компанията опазва живота на щъркелите и белоглавите лешояди.

Globul спчечели голямата награда в категорията „Инвеститор в обществото” за проекта „GLOBUL подкрепя създаването на Дневен център за хора с интелектуални затруднения”. Центърът  създава среда за адаптация в обществото на хората с леки интелектуални затруднения, като им осигурява независимост и така подпомага дългосрочното решаване на този значим социален проблем.

На второ място в категорията бе класирана Райфайзенбанк за  дарителската инициатива „Избери, за да помогнеш”, с която обществено значими проекти на неправителствени организации, болници, пациентски организации и др. получават финансова подкрепа. Третото място бе отсъдено на Пощенска банка за проекта The No Project/PLAY 4 CHANGE, който цели информираност за проблема с трафика на хора.

Повече информация за конкурса, както и останалите категории и участници, можете да намерите тук.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X