Ит Лидери

ИБГ.БГ прекратява дейността си в областта на платежните услуги

Computer World

Ръководството на „ИБГ.БГ“ АД взе решение за прекратяване на дейността си в областта на платежните услуги. В тази връзка, считано от 30.11-01.12.2013 г. порталът www.eBG.bg, както и всички останали системи/сайтове и услуги на eBG.bg в областта на плащанията няма да бъдат достъпни и поддържани.

Това съобщиха от „ИБГ.БГ“на 31 октомври в уведомление до своите клиенти, потребители и партньори. Новината е публикувана на 1 ноември и на сайта на дружеството.

В писмото екипът на „ИБГ.БГ“информира:

"Съветваме клиентите, в случай на необходимост - да извършат желаните проверки и справки в системата преди 30.11.2013 г. В случай че Ви е необходимо съдействие, в този период можете да се свържете с нас, както досега на контактите, посочени тук.

Моля да считате настоящото писмо за едностранно волеизявление от страна на „ИБГ.БГ“ АД, въз основа на което и на Общите условия на „ИБГ.БГ“АД дружеството прекратява договорите между „ИБГ.БГ“ АД и своите клиенти.

През годините, наша основна цел винаги е била подпомагането на потребителите, бизнеса и администрацията, чрез реализирането на електронни и мобилни услуги за улесняване на техните дейности и ежедневие, в частност и извършването на плащания. Благодарим Ви, че бяхте до нас и се извиняваме за неудобствата, които можем да причиним с прекратяване на услугите. Надяваме се в бъдеще отново да имаме възможността да Ви бъдем от полза.

С пожелания за успехи и късмет!"

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X