Ит Лидери

DTS проведе традиционния си технологичен ден

Computer World

Фирма DTS (Data Transmission Systems) проведе своя традиционен технологичен ден, на който бяха представени решения на японската компания Terasaki и френската Socomec. Terasaki присъства отскоро в портфолиото на DTS. От началото на годината българската фирма е нейн ексклузивен представител и сервизен център за страната.

Греъм Инглиш, регионален мениджър на Terasaki Еurope представи продукцията на компанията, предлагаща автоматични прекъсвачи за електрическо оборудване. Японската компания предлага три основни гупи прекъсвачи – въздушни (ACB – Air circuit breakers), прекъсвачи в лят корпус (MCCB – Molded case circuit breakers) и модулни прекъсвачи за DIN релса. Terasaki предлага още елетрически мултиметри и анализатори, реле-контролери за защита от токови утечки, разпределителни табла, както и безплатен софтуер за електрически дизайн, чиято цел е да помогне на клиента да избере правилния за него продукт.


DTS проведе традиционния си технологичен ден

© Computer World, Computerworld.bg

DTS е дългогодишен представител на френския производител Socomec, известен най-вече със своите токозахранващи устройства. Представители на компанията изнесоха няколко презентации за широката й прдуктова гама, включваща UPS конфигурации, системи за втоматично превключване на резерва, измерители на електрически величини и софтуер за тяхното управление, както и фотоволтаични системи. По думите на Алеш Йенко, регионален представител на компанията за региона, Socomec е отбелязала ръст от над 40 на сто през последните 4 г.





© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X