Ит Лидери

Comverse удвоява екипа си в България до половин година

Computer World

Водещата в производството на софтуерни решения за телекомуникационния сектор компания Comverse съобщи на 2 октомври, че ускорява инвестициите си в България. Служителите в експертния и развоен център на компанията достигнаха 80, като ръководството планира да удвои техния брой в следващите шест месеца.

Специалистите от експертното звено на Comverse в България участват в разработването на иновативни технологични решения за доставчици на телекомуникационни услуги. 18 от 25-те най-големи телеком оператори в света ползват платформи на Comverse, чрез които достигат до милиарди абонати.

В България компанията изгражда екип от утвърдени и млади професионалисти в сферата на информационните технологии и телекомуникациите, които не само ще развиват новите продукти на Comverse, но и ще участват в проекти по въвеждането им в Европа, Близкия Изток и Африка.

„За броени месеци в условията на изключително конкурентен пазар за ИТ специалисти в България, ние успяхме да изградим екип от изключително добри български професионалисти, които работят по комплексни проекти на Comverse. Comverse оцени първите стъпки от инвестицията си в България като успешни и ще продължим да инвестираме в операциите си в страната - в новия ни модерен център и в динамично разрастване и обучение на екипа ни”, отбеляза Мирослав Младенов, генерален директор на Comverse в България.

Експертният център на Comverse в България продължава активно да набира специалисти.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X