Ит Лидери

DevReach за пръв път ще обхване три дни тази година

Computer World

Тази година DevReach ще бъде по-голяма от всяко изминало издание, тъй като за пръв път в историята ще бъде проведена в рамкитъе на три дни – 30 септември, когато ще е предварителната, или т. нар. PreCons част, и „официалните“ два дни на 1 и 2 октомври. Вече е ясна и пълната програма и лекторите за цялото събитие. Друга новост на DevReach 2013 ще е местоположението – събитието ще се проведе в шест зали на Sofia Event Center.

Посетителите на конференцията ще имат още по-богат избор от сесии и теми от света на софтуерните технологии – HTML5, iOS, Android, Windows 8/Windows Phone 8, Cloud, .NET, JavaScript, Agile, проверка на качеството и тестване, функционално програмиране, бази данни, Web UX, и пр. уеб, мобилни и други технологии.

На 30 септември ще бъдат организирани практически семинари, които ще включват индивидуална работа с всеки от участниците, затова и местата за тях са ограничени. Сред вече обявените теми са:

  • Mastering Single Page Applications In Just One Day (Тибериу „Тиби“ Човачи);

  • Build a Windows Application In a Day (Фил Джапиксе);

  • Software Engineering Fundamentals (Стийв Смит);

  • Integrating Clients, Server and Cloud – End-to-End Technologies Overview Day (Янив Роденски);

  • Happier Front-end Development with Lineman (Justin Сърлз);

  • iOS 7 Application Development for .NET Developers.

Също за пръв път тази година ще бъде осигурен достъп до видеозаписи на всички над 50 конферентни сесии от 1 и 2 октомври.

Ще бъдат направени и записи на живо за най-популярното Интернет радио предаване за разработчици .NET Rocks с водещи Карл Франклин и Ричард Кембъл, като ще има и специална панелна дискусия, посветена на предприемачеството. Тази практика съществува от миналите издания на конференцията.

Лекторите на DevReach 2013 са световно известни имена и доказани експерти от целия свят. Сред тях са Мишел Бустаманте, Кейт Грегъри, Катлийн Долард, Мигел Кастро, Ричард Кембъл, Стийв Форте, Рей Банго, Дерик Уитакър, Дан Уелин, Лоран Биньон, Тим Хъкаби, Ерик Лоурънс, Лино Тадрос, Стийв Смит и др.

Всички участници ще получат покана за парти с лекторите след края на конференцията.

Организаторът на DevReach 2013 е Telerik (Телерик), а спонсори на събитието са SBTech, Falafel Software, ICN.bg, Cisco, O’Reilly, HTC и Lenovo.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X