Ит Лидери

HP ще направи у нас обстойно демо на облачното си портфолио на 20 юли

Computer World

На 20 юли 2012 г, петък, Хюлет-Пакард (HP) България организира конференция - демонстрация, посветена на oблачните технологии. Организаторите смятат да представят един нов поглед върху тях и да помогнат за по-реалистична и обективна оценка на настоящата си инфраструктура спрямо oблака. Наскоро HP представи пакет от нови продукти и услуги, които позволяват на обществения и частния сектор да се възползват от силата на oблака, като гарантира необходимите нива на сигурност и производителност.
Конференцията ще се проведе под мотото „Овладей силата на Облака”, като ключов момент в програмата ще бъде демонстрация на хардуерното решение HP Cloud Matrix и софтуера за автоматизиране и провизиране на инфраструктурата – Cloud System Automation. 

 

HP Cloud Matrix е решение от типа “Инфраструктура като услуга” (IaaS) за внедряване в частни и публични решения облак. Изградено е на основата на Конвергираната инфраструктура на HP, като например HP BladeSystem, Matrix Operating Environment и Cloud Service Automation за Matrix. HP Cloud Matrix е резултат на опита на HP в предоставянето на водещите за индустрията възможности за автоматизация, управления на приложения, както и конвергирани инфраструктури. Решението дава възможност на клиентите да изграждат, управляват и употребяват облачните услуги чрез частни облаци, публични облаци и традиционни ИТ среди – без да е задължително  да използват само единия тип - собствени „местни” ресурси на HP Cloud Matrix или публичен домейн.

 

HP Cloud System Automation е компонент на HP VirtualSystem, серия от интегрирани сървъри, сториджи и мрежови инфраструктури от HP за виртуалните среди на Citrix, Microsoft и VMware. Съставено е от софтуерни инструменти за автоматизация, което помага на бизнеса и публичния сектор да внедряват и управляват приложения за облачни решения . Решението опростява и автоматизира разполагането на бази данни и приложения, като дава възможност за инсталиране и наблюдение на сложни приложения в разнообразни и разширяващи се облачни среди. Софтуерът е част от обширно портфолио от продукти, услуги и решения за облачни решения, предлагани от HP. 

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X