Ит Лидери

Поликомп е вече дистрибутор на Kaspersky Lab

Computer World

Поликомп подписа договор за дистрибуция с руската компания Kaspersky Lab. Родната фирма ще предлага чрез своята дилърска мрежа разнообразната гама от решения за сигурност на марката на българския пазар.

“Нашето партньорство с Поликомп е част от дългосрочната стратегия на Kaspersky Lab да затвърди своите позиции на българския пазар”, каза Теодор Чимпоесу, управляващ директор на Kaspersky Lab за България и Румъния. “Технологиите на Kaspersky Lab предлагат високо ниво на защита на компании, независимо от техния капацитет или област на развитие, както и на домашни потребители. Всички тези продукти вече са налични чрез партньорската мрежа на Поликомп”, добави още Чимпоесу.

„Това ново партньорство с Kaspersky Lab ще ни даде възможност да предложим на нашите партньори най-съвременни решения за сигурност, в съчетание с разнообразна продуктова гама и качествено обслужване, осигурявайки им възможности за бизнес с добавена стойност в дългосрочна перспектива.”, сподели Надежда Генова, директор на Поликомп.

Kaspersky Lab е най-голямата европейска компания, специализирана в разработката на антивирусен софтуер. Тя се нарежда на четвърто място в света сред компаниите, предлагащи решения за сигурност. Наскоро беше отличена с наградата на AV-Test.org за най-добри корпоративни решения, получила е признание и от други тестови организации, като AV-Comparatives and West Coast Labs. Kaspersky Lab предлага софтуерни решения за защита на компютъра от вируси, спам, зловреден код и хакерски атаки, целящи кражба на лична информация. Продуктите на Kaspersky Lab се предлагат както за домашни потребители, така и за малкия и корпоративен бизнес.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X