Ит Лидери

StartUP организира безплатни практически уроци по предприемачество

Computer World

Как да откриваме, отсяваме и отглеждаме идеи, с какво си заслужава да се захванем, на къде отива светът и как да яхнем по-добрата вълна – това са част от въпросите, които ще бъдат засегнати по време на първата, безплатна лекция от инициативата StartUP Bootcamp на Фондация StartUP. Лекцията ще започне на 3 юни. от 18:30 ч. в сградата на Telerik на бул. Александър Малинов 33 в София.

StartUP Bootcamp „Thinking Out Of The Box: Перспективите пред нас!“

Темата на първото събитие е „Thinking Out Of The Box: Перспективите пред нас!“, а домакин ще бъде Стани Милев, главен ентусиаст в StartUP и предприемач.

Целта на този целогодишен лагер ще бъде да ви стегнем връзките на обувките за сложната задача, с която сте се заели: променянето на света. В поредица от безплатни обучения, уъркшопи и лекции ще се опитаме да разнищим всички аспекти на стартирането и развиването на нов бизнес като влезем в детайли и ви дадем знания и хитрини, с които да се въоръжите за предстоящия поход“, обяснява Стани Милев.

Целта на StartUP е лекциите, които са безплатни, да станат месечни, а впоследствие и седмични, както и да покриват различни теми от спектъра на правене на бизнес.

Инициативата е насочена към три целеви групи:

  • млади професионалисти с опит на възраст 27-35 г., които искат да имат собствен бизнес, а не да работят за някой и разполагат с малко първоначален капитал, знания и конкретни идеи в сферата, в която работят, но им липсват познания от по общо естество;

  • студенти и младежи на възраст 24-27 г., търсещи алтернативни кариери, но нямат знания, опит и ресурси;

  • стартиращи фирми с до 2 г. история, които са започнали бизнес, но искат да разширят знанията си за да стигнат до устойчивост.

За разлика от традиционните StartUP конференции, организирани от фондацията, лекционната програма ще включва много повече конкретни знания, подходи и теория.

Всички желаещи могат да се регистрират за участие онлайн. Залата е с капацитет от 60 места и регистрацията ще е отворена до запълването им.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X