Ит Лидери

Инвестиционната онлайн мрежа Merar е вече достъпна за България

Computer World

Инвестиционната онлайн мрежа Merar, вече е достъпна и в България. Тя е създадената през 2010 г. и свързва предприемачи, желаещи да реализират проектите си, и инвеститори, които искат да ги подкрепят.

„Над 10 млрд. долара е стойността на проектите, обявени до този момент в Merar. Очакват се български инвеститори и предприемачи да се присъединят към постоянно нарастващият списък от проекти“, казват от мрежата.

Сайтът е фокусиран към пазари с динамика и перспектива – Русия, Китай, Индия, Бразилия, Нова Европа.

Мрежата работи по различен начин за собствениците на проекти и инвеститорите, като идеята е предприемачите да подготвят своите инвестиционни проекти, да споделят за какво им трябват пари, какви са плановете им, как ще работи бъдещият бизнес или ще се промени съществуващата им работа и пр. Заинтересованите инвеститори комуникират с предприемачите, задават им въпроси и ако имат интерес, продължават съвместно работа по идеята на проектите, както и където преценят.

„Преимуществото на Merar е, че всички могат да комуникират сигурно помежду си, докато постигнат желани и търсени резултати и договорености. Сайтът дава редица възможности за представяне пред фондове за рисков капитал; Частни инвеститори с личен капитал; бизнес ангели; фондове за дялови инвестиции; заможни индивидуални вложители и много други“, обясняват от Merar.

Merar дава пълен достъп на онлайн общността в мрежата си с възможност за споделяне на фирмена информация, бизнес планове, финансови отчети и инвестиционни предпочитания.

Членовете на общността Merar получават помощ, съвети и обратна връзка в отговор на конкретно запитване и бизнес предложение. Получават и персонални известия по е-поща за новопристигнали възможности, съответстващи на инвестиционните им предпочитания.

„Системата гарантира поверителност и конфиденциалност, предоставя надеждна поддръжка и е с отлична защита на всички публикувани проекти“, гарантират от Merar.

На 19 април пък ще бъде представена първата българска онлайн платформа за задружно финансиране на авторски проекти Start.Zadrujno.bg.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X