Ит Лидери

Между 28 и 30 октомври ще се проведе Компютърно пространство 2010

Computer World

 

На 28, 29 и 30 октомври в София ще се проведе 22-рият международен форум Компютърно пространство (Computer Space), включващ поредица от семинари и уъркшопи и триседмична изложба на компютърна графика на Моста на влюбените до НДК, която пък ще продължи до 14 ноември. Организатор е Студентското общество за компютърно изкуство (СОКИ).

В началото на събитието е предвидена официална церемония по награждаване на участниците, която ще започне в 17 ч. на 28 октомври в Централния вонен клуб. Ще бъдат раздадени награди в категориите: Компютърна графика, Компютърна анимация, Компютърна и електронна музика, Офлайн мултимедия, Уеб дизайн: изкуство и култура, Уеб дизайн: общество и институции, Уеб дизайн: развлечение и хоби, Уеб дизайн: технологии и пазар, Уеб дизайн: информация и медии.

След това на 29 и 30 ноември домакини на програмата ще са Унгарският културен институт и Чешкият център.

Входът за всички събития е безплатен, но е необходима регистрация на сайта или на адрес entrance@computerspace.org, на който трябва да бъде изпратено е-писмо с имена, имейл, телефон за връзка и професия на желаещия да присъства. След регистрация поканата се получава по е-поща и организаторите изискват тя да се носи при посещаването на събитията в рамките на Компютърно пространство.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X