Ит Лидери

Бизнес партньорите на Avaya основаха Aura Alliance

Computer World

 

След месеци на планиране и подготовка през октомври в Лондон бе основано и официално открито сдружението на международните бизнес партньори на Avaya Aura Alliance със среща на членовете му в Института на директорите, чийто организатор и домакин беше партньорът G3 Telecommunications, съобщи Ася Бачева, мениджър „Маркетинг“ в Kontrax. Българската компания е сред учредителите на сдружението

Aura Alliance е група от Avaya Enterprise level Business партньори, базирани в различни държави, всеки от които покрива региона си, всеки 100% фокусиран върху доставката на IP телефония, базирана на Avaya Aura Communication Manager и най-важното – всеки от тях подготвен да осигури най-високо ниво на обслужване на клиентите. Тези партньори работят заедно като една организация, за да осигурят на глобалните клиенти необходимото ниво на сервизно обслужване и единно място за контакт на мултинационалните подразделения, улеснени от новаторските функции на Converged Management Platform.

Откриващата конференция е събрала 25 акредитирани членове на Avaya Connect Programme, представляващи 50 държави. Присъстващите са се споразумели за плановете и дейностите, които да бъдат предприети, за да се постигнат основните цели на сдружението. Сред тях са последователност в сервизните услуги, ценообразуване и поддръжка за глобалните бизнес партньори, които планират разгръщане на системите на Avaya в световен мащаб.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X