Ит Лидери

IBS България разшири експертизата си и в областта на IBM IM

Computer World

IBS България получи необходимите сертификати за предлагането на Information Management (IM) софтуерно портфолио, включващо продуктoвите фамилии IBM DB2 и Informix, съгласно изискванията на новия модел за контролирана дистрибуция на софтуерни продукти на IBM. Това затвърждава технологичната експертиза на компанията в областта на решенията за управление на бази данни и информационни масиви, съобщиха от фирмата.

Последната оторизация разширява предлаганото от IBS България портфолио от IBM софтуерни решения - Information Management, Lotus, WebSphere и TivoliSoftware. Компанията e Premier бизнес партньор на IBM, оторизиран сервиз за IBM продукти, и оторизиран център за обучение за IBM софтуер.

Във връзка с определянето на нуждите от управление на данни и оптимизиране на разходите за съхранение IBS България стартира кампанията MoveТoDB2. DB2 версия 9.7 е технология с мощни характеристики за компресиране на данни, която помага на клиентите да посрещнат непрекъснатия натиск върху наличните ресурси за съхранение, обясняват от фирмата.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X