Ит Лидери

-50% за първите 50 продадени iPod touch в новия магазин iStyle в София на 5 юни

Computer World

На 5 юни, от 10:00 ч., в Сердика център - София, ще отвори вторият магазин iStyle в България, специализиран в продажбата на продуктите на Apple. По случай разрастването на веригата в деня на откриването първите 20 закупени MacBook Pro ще са на цената на MacBook, а първите 50 продадени iPod touch ще бъдат на половин цена.

Всички магазини iStyle се правят по специален архитектурен проект и са обзаведени в характерен стил - комбинация от бели функционални мебели, практични лавици и големи рекламни пана. В Източна Европа това е най-голямата независима верига от представителни магазини на Apple. В тях се предлага както продажба и консултиране на клиентите при избора на продукт, така и помощ при инсталирането на софтуера. iStyle магазини има в много източноевропейски държави - Румъния, Чехия, Унгария, Словакия, Словения и др.

Apple е фирма, която създава категория, това е култура не просто марка, казва Николай Савов, управител на Български Бизнес Системи, по повод откриването на магазина. - Apple правят сложните неща прости. От 2001 г. Apple бележи феноменален успех. Това се оказва най-голямата и бързорастяща компания в САЩ. При откриването на един от веригата магазини 11-хилядната опашка пред вратите поставя рекорд. Общата площ на магазините е 167 хил. кв.м., а месечните приходи се равняват на 1,7 милиарда долара."
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X