Ит Лидери

Всички артикули в онлайн магазина на JAR Computers с 5% отстъпка до 23 май

Computer World

На 19 май онлайн магазинът на JAR Computers навършва десет години от своето създаване и по този повод компанията предлага 5% отстъпка за покупката на стоки от своя сайт и безплатна доставка на всички продукти, поръчани онлайн. Промоцията важи от 19 май до 23 май и е валидна за всички артикули без изключение.

„JAR Computers създаде своя онлайн магазин много преди този канал за продажби да стане модерен у нас и повечето дистрибутори на техника да започнат да продават по Интернет, казва Рашко Костов, изпълнителен директор на компанията. - Натрупаният дългогодишен опит и инвестициите, които сме направили в удобна платформа за онлайн търговия и качествена логистика, ни позволяват днес да предлагаме на своите клиенти бързо и удобно пазаруване онлайн при конкурентни цени и голямо разнообразие от възможности за заплащане. Компанията ни винаги се е стремила да предлага различни нововъведения в бизнеса си, но те никога не са били самоцел и са посветени единствено на подобряване качеството на обслужване и повишаване на удовлетвореността на нашите клиенти."

Онлайн магазинът на JAR Computers се актуализира ежедневно с информация за нови продукти, цени и наличности. Сайтът има собствен конфигуратор за цени, възможност за абонамент за специални оферти, както и рубрики за въпроси и новини.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X