Ит Лидери

Победителите от последните Оскари - достъпни през услугата PPV на КейбълТел & Евроком

Computer World

КейбълТел & Евроком стана първият кабелен оператор в България, който ще излъчва носителя на 6 Оскара и филм на 2009 година „Войната е опиат", съобщават от компанията. През април всички абонати на цифровата телевизия на оператора ще могат да гледат филма чрез предплатената услуга Premium Digital Pay Per View (PPV).
Това не е единственият хит в програмата на PPV за предстоящите месеци: филми като „Аватар", „Жената на пътешественика във времето", „Фатален изход 4 - Смъртоносно пътуване", „Алиса в страната на чудесата", „Принцът на Персия", „Алвин и чипоносковците 2" са само част от над 100-те филма, които се предлагат месечно на абонатите в мрежата на КейбълТел & Евроком.

Ексклузивното излъчване на хитовите заглавия е резултат от партньорството на кабелния оператор и доставчика филмово съдържание Амотера, чрез платформата Premium Digital.
Заглавието „Войната е опиат", носител на 6 Оскара, включително за най-добър филм на 2009 г. и за най-добър режисьор на Катрин Бигълоу, засега няма откупени права за кино и DVD разпространение у нас, а директно ще се появи на телевизионния екран чрез услугата Pay Per View.

Три са тарифните планове, в които се предлага услугата: 10 филма са достъпни на цена от 10 лв., 20 заглавия се предоставят за 15 лв., а срещу 20 лв. абонатите получават възможността да гледат 40 филма.
Чрез услугата Pay Per View КейбълТел & Евроком предоставят възможност на абонатите да гледат богата библиотека от най-новите и качествени филми от световното кино, както и избрани холивудски блокбъстери, не по-късно от три месеца след кино-премиерата им. Тя се предлага денонощно на пет PPV канала, а филмите могат да се гледат в стандартна или HD резолюция, без рекламни прекъсвания и на български език.
Благодарение на Premium Digital PPV клиентите получават достъп до най-новите филми от мейджърските студия: Warner Bros., Paramount Pictures, Metro-Goldwyn-Mayer, Twentieth Century FOX, NBC Universal, Buena Vista (Walt Disney), DreamWorks, EEAP и др.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X