Ит Лидери

Gartner: Xerox е световен лидер в управлението на печатни услуги

Computer World

Анализаторите от Gartner обявиха Xerox за световен пазарен лидер, реализирал около 40 процента от приходите в сегмента на управление на печатни услуги в световен мащаб за 2009 г. Според Gartner, този пазарен сектор регистрира двуцифрен растеж през 2008 г. Потвърждение за това са привлечените от Xerox значими глобални клиенти като Procter & Gamble, Ingersoll Rand и Carillion и да реализираната поредица от революционни постижения, твърдят анализаторите.

Едно от тези постижения е Xerox Enterprise Print Services (EPS). Това е първият по рода си набор от комплексни услуги, които обхващат всички елементи на печатната инфраструктура на дадена компания, включително всички мрежови офисни устройства и ведомствен принт център, ако е наличен такъв. EPS всъщност е платформа за обвързване на печатната база с ключови бизнес приложения, с цел въвеждането на нови технологии и работни процеси, които да подпомогнат служителите в усилията им за повече ефективност.
Другото постижение, посочено от технологичния гигант е Xerox Print Services. Това е цялостно решение за комплексно управление на печатни услуги за средния и малък бизнес, посредством глобалната мрежа от партньори на Xerox.

Списъкът с компании, които са се възползвали от стратегиите за управление и оптимизиране на печатните услуги на Xerox, включва и: KeyCorp, QinetiQ, Sun Microsystems и Universal Orlando.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X