Интернет На Нещата

Samsung обяви ключови софтуерни актуализации на Galaxy Watch Active

Иван Гайдаров

Samsung Electronics Co., Ltd. обяви, че след актуализация на софтуера, Galaxy Watch Active 2 вече разполага с нови функции за грижа за здравето, както и още по-добра комуникация и свързаност.

Ето как изглеждат новите функции, налични на Galaxy Watch Active 2.

Функцията Running Analysis е насочена към подобряване на физическата форма и предотвратяване на нараняванията. Samsung Galaxy Watch Active 2 вече предлага самостоятелен анализ на движението и може да предостави разнообразни, подробни показатели като асиметрия във физическите упражнения, редовност, мускулна треска, вертикално трептене, време за контакт с повърхността и време на задържане във въздуха.

Освен това функцията VO max дава индикация за максималното количество кислород, което човек може да изразходи по време на интензивни упражнения. Това е обичайно измерване, което се използва за определяне на капацитета на ефективност и на физическата форма. Този инструмент може да се използва за измерване на напредъка по време на тренировки и да ти помогне за повишаване на издръжливостта.

Функцията за сигнализиране при инциденти подава сигнал към близки хора, дори те да не са на същото място. Когато бъде открита потенциална опасност за инцидент, устройството веднага предоставя възможност за изпращане на сигнал за помощ до четири предварително определени контакта.

Samsung Galaxy Watch Active 2 дава възможност и за проверка на активностите в смартфона през дисплея си, като предлага и готови отговори както за съобщения, така и за изображения, благодарение на усъвършенствана технология за разпознаване на снимки
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X