Интернет

Zoom стартира своя платформа за събития

Мария Динкова

Според Zoom виртуалният начин на живот няма да отмине в скоро време и затова компанията пуска нова платформа, с която да улесни изживяването онлайн, пише ITProPortal.

Zoom Events ще позволи на потребителите да създават интерактивно виртуално изживяване, като конференции или срещи на върха.

Новата платформа ще включва няколко Zoom продукти, като Meetings, Chat или Video Webinars. Опцията OnZoom, която в момента се разработва, ще бъде ребрандирана и интегрирана също в Zoom Events, а от компанията подчертават, че тя може да бъде или частна, или търсена и използвана публично.

От компанията изтъкват, че потребителите ще могат да се възползва от новата платформа по различни начини, включително за създаване на хъб за събития, от който лесно могат да се управляват и споделят събития; или създаване на персонализирани билети и регистрации. Освен това Zoom Events ще предлага достъп и възможност за таксуване от един портал, както и опция за организиране на различни безплатни и платени събития. Платформата също така ще осигурява и функционалност за проследяване на статистика като присъствие, регистрации или приходи.

Zoom Events ще може да се използва и със съществуващите платени Zoom Meetings или Video Webinar лицензи, допълват от компанията.

"Знаем, че хората търсят гъвкавост за това как да присъстват на събития в бъдеще. Това е друг начин, по който помагаме на клиентите да скалират, за да отговорят на потребителското търсене и на еволюиращия виртуален и хибриден пейзаж", коментира Одед Гал, главен продуктов директор в Zoom.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X