Устройства За Достъп

И Булсатком пусна приемник AndroidTV

Владимир Владков

Цифров приемник, базиран на Google Android TV, предостави на абонатите си Булсатком. Наречено b-box, устройството осигурява достъп през безжичен интернет до IPTV услугата на Булсатком, като поддържа всички приложения от Google Play.

Приемникът b-box предоставя функцията PiP "Картина-в-картината", подробна информация за предаванията, адаптирано от потребител подреждане на любимото му съдържание, поддържа и гласови команди на български език чрез Google асистент.

Чрез b-box операторът дава достъп до 240 ТВ канала, от които над 130 са с HD качество, а 8 програми са с 4К (ULTRA HD). "Има и над 40 канала, разпространявани само за клиентите на Булсатком. Видеотеката включва тематично подбрани над 1000 свободно достъпни филми, сериали и детски поредици", твърдят от оператора.

И Булсатком пусна приемник AndroidTV

Предимство на b-box е т.нар. умен архив, като освен стандартните спиране, превъртане и гледане на предавания от 50 канала до 7 дни назад, архивното съдържание е подредено в каталог по заглавия, типове и жанрове и включва ТОП 100 от най-гледаните предавания. Поддържа се и мобилното приложение Bulsatcom TV за мобилни устройства, таблети и лаптопи.

b-box ще се предлага в търговската мрежа на Булсатком след 31 май, като клиентите ще могат да избират между промоционален договор или покупка на b-box без ангажиращ договор за ТВ планове. Предлагат се общо 6 различни плана с месечна такса от 9.8 лв. до 29,99 лв., като те предлагат от 100 до над 240 канала с различен брой HD и UHD програми.

Те ще са достъпни след старта на услугата от 1 юни. За разлика от услугата EON на Vivacom обаче тези планове не включват достъпа до интернет. Оптичният интернет на Булсатком предлага то 30 до 200 Mbps, като цените му варират от 7,99 до 15,99 лв. на месец при съчетание с ТВ пакет.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X