Интернет

RateHawk стартира мобилно приложение за туристически агенти

Иван Гайдаров

RateHawk.com, B2B платформата за онлайн резервации на хотели и туристически услуги, е разработила първото мобилно приложение за туристически агенти в България. Новата технология ще позволи на специалистите в сферата на туризма да резервират хотели и да управляват операциите от своите смартфони. Корпоративните клиенти на услугата също могат да използват приложението - неговата функционалност им дава възможност да организират изцяло бизнес пътувания. Приложението е достъпно на български език.

Потребителите на приложението могат да избират и резервират хотели за своите клиенти, да преглеждат информация за резервациите, да добавят коментари относно резервациите, да настройват своите онлайн акаунти и да се свързват с отдел поддръжка клиенти. В бъдеще функционалността на приложението ще бъде разширена и впоследствие ще започне да предоставя всички функции на системата, включително възможността за сравняване на тарифите, запазване на данни за пътници, поръчка на трансфери и дори чат с отдел поддръжка клиенти.

"Ние продължаваме да внедряваме иновации в туристическата индустрия, предлагайки нови решения и полезни продукти. Мобилните технологии са дълбоко вкоренени в много сфери на живота, което прави ежедневните задачи много по-лесни. Туристическите специалисти трябва да бъдат снабдени с технологии, за да осигурят отлично обслужване на клиентите си. Новото мобилно приложение ще опрости работата на туристическите агенти и ще я направи още по-ефективна, като им помага да обслужват клиентите си по всяко време и навсякъде", коментира Феликс Шпилман, ръководител на Emerging Travel Group, която управлява RateHawk.

Приложението е достъпно за потребители на платформите iOS и Android. То може да бъде изтеглено безплатно в App Store и Google Play. За да започнете работа с приложението, трябва да се регистрирате в системата RateHawk.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X