Интернет

Груповите видео разговори във Viber вече са достъпни и в България

Мария Динкова

Новата функционалност на Rakuten Viber за групови видео обаждания с до 20 човека едновременно, без лимит във времето на разговора, вече е достъпна и за българските потребители. С нея бързо и лесно може да се организира бизнес среща онлайн или виртуална сбирка за цялото семейство и приятелите. Новото решение за конферентен видео разговор е снабдено с високо качество на връзката и сигурност, подобно на всички останали функционалности за обаждания в приложението. Viber няма достъп до информацията, която се споделя в груповите видео разговори, предоставяйки сигурна среда за участниците.

За започване на групово видео обаждане, потребителите следва да натиснат видео бутона в горната част на групов чат с до 20 човека и да се възползват от неограничен във времето разговор с колегите, семейството или приятели си или просто да започнат видео разговор и да добавят постепенно останалите потребители.

Новата функционалност разполага с всички удобства при разговор - всеки участник може да заглушава микрофона си или да спира камера си при нужда, както и да "закача" на основен екран видеото на някой от останалите събеседници. Решението е подходящо за различни онлайн срещи, от седмична оперативка до йога класове, готварски курсове и дори онлайн обучения за до 20 човека.


© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X