Интернет

A1 пуска нов дигитален портфейл

Мария Динкова

А1 пуска нов дигитален портфейл – A1 Wallet, за потребителите на мобилни устройства с Android и iOS. Mобилното приложение позволява извършването на безконтактни плащания чрез NFC и Apple Pay, мигновени преводи между потребителите на приложението чрез мобилен номер, плащания чрез QR код, индивидуален IBAN и функция за съхранение и използване на карти за лоялност.

A1 Wallet позволява безконтактно плащане със смартфон на POS терминал, както с мобилни устройства с Android, поддържащи NFC, така и с iOS устройства чрез Apple Pay.
Клиентите на дигиталния портфейл могат да заявят безплатна виртуална карта MasterCard, с която да пазаруват онлайн. С A1 Wallet могат да се изпращат и получават пари без такси между потребителите на А1 и phyre чрез мобилен номер и QR код. Също така потребителите могат да поискат пари безплатно чрез линк, който да изпратят чрез SMS, имейл или друга платформа за съобщения.

Зарежданията на дигиталния портфейл чрез банкова карта са в двата плана - Standard и Premium. За клиентите на Premium те са напълно безплатни и неограничени във времето, а за тези на Standard са безплатни за период от 12 месеца, след което се заплащат. Потребителите на A1 Wallet имат индивидуален IBAN, с който могат да получават и да изпращат парични преводи в лева и в евро с ниски такси за клиентите на Standard и без такси за тези на Premium.

A1 Wallet има изчистен интерфейс, а потребителите могат да се възползват и от функциите за ъхранение и използване на карти за лоялност. За да не изпускат добри предложения, те могат да следят брошури с актуални оферти на някои от най-големите търговски вериги в страната, които редовно се актуализират в приложението.

Дигиталният портфейл разполага също така с аналитични функции, така че потребители могат да видят своите разходи на седмична и месечна база. По този начин те ще следят състоянието на своите финанси по всяко време и от всяко място.

Приложението А1 Wallet може да бъде свалено безплатно от App Store и Google Play Store, като е достъпно за всички потребители, независимо от мобилния оператор, чиито услуги използват. Стартирането на новия дигитален портфейл е поредна стъпка от политиката на компанията да прави технологиите по-достъпни и по-лесни за използване от българските потребители.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X