Интернет

Vivacom пусна бизнес услуга за търговски вериги и ресторанти

Владимир Владков

Нова услуга за корпоративните си клиенти, работещи в областта на търговията, ресторантьорството и хотелиерството, включи в портфолиото си Vivacom. Услугата VIVA iBusiness се предоставя съвместно с водещата компания в областта на търговския софтуер и фискални устройства „Дейзи Технолоджи“.

Уеб софтуерът предлага на потребителите неограничен достъп от всяка точка до реалните продажби и статистики за минали периоди, както и възможност за непрекъсната свързаност с фискалните устройства. “Данните са защитени, като тяхното съхранение ще се осъществява във VIVACOM Cloud. Софтуерът oтговаря на новата наредба 18 на НАП за регистриране и отчитане на продажби в търговски обекти”, твърдят от оператора.

Услугата VIVA iBusiness позволява създаването на структура за лесно управление на цялото предприятие – търговски обекти, складове и администрация. Чрез нея потребителят може да създаде подходящата за себе си база от асортименти, да управлява дистанционно доставките им, както и своя документооборот. “Софтуерът има функция за създаване на фактури и за водене на складова политика – управление на складове и въвеждане на складова наличност. Чрез него може да бъде направена регистрация на продажби на стоки и услуги, да се води постоянен мониторинг и да се правят справки”, допълват от Vicacom.

Операторът е разработил услугата в два основни пакета – Лайт и Про. Пакет Лайт включва модули за „Продажби“, „Склад“, „Ценови правила“, „Финансови справки“, „Съставни артикули“, “Ревизии“, Заявки“, „Счетоводство“ и много други. Месечната такса на този пакет е 32 лева с включени 5000 МВ мобилен интернет от Vicacom. Пакетът Про е насочен към ресторанти и допълва функционалностите на пакета Лайт със модулите „Сметки по маси“ и „Редактор нефискален принтер“. Таксата му на месец с 5000 MB мобилен интернет от Vicacom е 52 лева.

Към основните пакети всеки клиент може да добави и още 3 допълнителни модула в зависимост от спецификата на бизнеса му: допълнителен обект – 7,50 лв. на месец, Допълнителна каса / фискално устройство – 7,50 лв. на месец и Онлайн магазин – 15 лв. на месец.

Клиентите могат да комбинират VIVA iBusiness със специалните бизнес оферти за интернет на телекома и така да оптимизират бюджетите си за комуникационни и ИТ услуги.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X