Интернет

Мтел пусна дрон, ховърборд, телевизор и колонка за Коледа

Владимир Владков

Мултифункционален дрон, ховърборд, телевизор или колонка за музика на празнични цени могат да получат клиентите на Мтел, които изберат оферата за домашен високоскоростен интернет и телевизия Мтел премиум 200.

 

Пакетът включва над 210 канала за интерактивна телевизия и 200Mbps интернет от Мтел и blizoo. В допълнение потребителите могат да се сдобият с дрон Parrot Mambo за 1,99 лева на месец, който може да се управлява чрез мобилния телефон. Втората опция е популярният сред младежите ховърборд XMART модел HB-65C, който ще е наличен за 10,99 лева на месец. Другите варианти са 32-инчов телевизор LG за 9,99 лева на месец или колонка за музика от известната марка Bosse за 7,99 лева на месец.

Дронът Parrot Mambo е лек електрически куадрокоптер, който се управлява лесно и интуитивно. Той снима с вградената си камера, стреля и може да носи предмети. Дори и да изгубите контрол над него автопилотът може автоматично да стабилизира машината във въздуха. Идеален е за състезания и забавления на открито. снима с вградената си камера, стреля и носи предмети

Ховърбордът XMART модел HB-65C се задвижва от две 6.5-инчови колела, като посоката на движение и скоростта се определя от потребителя чрез промяна на позицията на тялото. Той разполага със специална система за стабилизиране, така че да позволи гладкото придвижване по равни повърхности. Максималната скорост, която може да развива е 15 км/ч. Вградената батерия осигурява на устройството пробег от около 15 км с едно зареждане.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X