Интернет

3G и 4G таблети за 1 лев пуска Мтел

Владимир Владков

Няколко таблета с 3G или 4G свързаност за по 1 лев пусна до края на септември Мтел. Устройствата се предлагат на тази цена с абонаментния план Мтел сърф XL, чиято месечна такса за първата година е 17,45 лв. на месец, а за втората година от договора потребителят плаща пълната такса в размер на 34,9 лв. Срещу тази сума собственикът на новия таблет ще има на разположение по 60 GB мобилен трафик месечно. Ако изберат друг тарифен план от фамилията Мтел сърф, таблетите са доста по-скъпи. Включените в плана MB остават двойни за целия срок на двугодишния договор.

Двата таблета с 3G модул и 7-инчов екран, които се предлагат за 1 лев платени в брой, са Alcatel Pixi 4 и Huawei Mediapad T1. Моделът на Alcatel разполага с IP52 покритие, което го защитава от намокряне и прах. Устройството на Huawei се отличава с 2MPx предна камера и метален заден капак. С цена 1 лв. е и таблета Allview AX4 Nano Plus, който има 7-инчов TN LCD дисплей, 1,3 GHz двуядрен процесор и 0,3 МР предна камера.

Мтел предлага и два 4G таблета, които потребителите могат да вземат за 1 лев до 30 септември. Първият е Lenovo Tab 3 – 7-инчово устройство с 5MP основна и 2MP предна камера. Вторият 4G таблет е Huawei Mediapad T1, който има 8-инчов екран и голям капацитет на батерията – 4800 mAh.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X