Интернет

Макс с 2 нови абонаментни LTE плана

Владимир Владков

Телекомуникационният оператор Макс обяви, че днес стартира нови абонаментни услуги за 4G LTE мобилeн интернет. След като през май компанията стартира пакет за мобилен интернет с 300 000 МВ, следващото й предложение са два нови пакета с включени 60 000 и 100 000 MB месечен трафик за високоскоростен мобилен интернет на максимална скорост обяви LTE операторът Макс.

Услугите се купуват в пакет със SIM карта или със SIM карта и 4G LTE устройство по избор. Абонатите могат да избират между настолен рутер за домашна или офис употреба, мобилен WiFi рутер (бисквитка) или USB модем за лична употреба. Новите тарифни планове са за срок от една или две години, а месечните такси са 31,90 лв. за Unlimited+ 60 и 34,9 лв. за варианта Unlimited+ 100. Според компанията максималната скорост на LTE мрежата е 75 Mbps към клиента и до 25 Mbps в обратна посока. След изчерпване на включените MB скоростта на мобилен достъп се ограничава съответно до 256 Kbps (към абоната) и 126 Kbps към мрежата.

„Новите ни абонаментни планове са предназначени за потребители на мобилен интернет с високи изисквания, които се нуждаят от бърза и качествена услуга. Тези нови пакети осигуряват повече избор на нашите клиенти“, твърди Нейчо Величков, изпълнителен директор на Макс.

4G LTE мрежа на телекома включва 31 от най-големите градове и курорти в страната, а след успешните демонстрации на HD глас и видеоуслуги през 4G LTE мрежата в началото на годината, се стреми да пусне гласови и информационни услуги. Наскоро Макс сключи с Мтел споразумение за национален роуминг, така че абонатите да не губят връзка, когато излязат извън покритието нa LTE мрежата.

CW/Б

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X