Интернет

Макс изгради LTE покритие вече и в Плевен

Владимир Владков

Мобилна широколентова 4G мрежа, базирана на стандарта LTE, изгради и в Плевен телекомуникационният оператор Макс. По този начин компанията реализира плановете си да да осигури покритие с 4G мрежа 50% от градското население на България до края на тази година, обхващайки не само големите градове, а и туристическите дестинации.

„Със старта на 4G LTE плевенчани ще могат да избират от абонаментни планове, осигуряващи висококачествен интернет със скорост на сваляне до 75 Mbps“, обяви на специална пресконференция в Плевен Мария Тойчева, главен маркетинг директор, и Богдан Хартарски, главен търговски директор на Макс.

Макс предлага на новите си клиенти високоскоростни услуги за мобилни данни, които могат да се ползват на месечна база, както и абонаментни планове за една или две години. До края на август потребителите могат да вземат промоционални планове с отстъпка до 50% на цени между 9,90 лв. и 29.90 лв. на месец.

Компанията предлага и няколко устройства за 4G LTE достъп – USB модем за лична употреба за лаптоп, мобилен WiFi рутер (бисквитка) за споделяне на интернет едновременно с до 8 телефона, таблети или компютри, както и WiFi рутер за дома и офисa.

„Абонаментните ни планове са съобразени с нуждите на съвременния потребител, който очаква бърза, изключително мобилна и гъвкава интернет връзка. Освен това сме подготвили и специална изненада за първите 4G LTE абонати в Плевен – един от първите 50, избрали 4G LTE услуга в нашия магазин, ще спечели iPad с 3 месеца безплатен супер бърз мобилен интернет”, каза каза Богдан Хартарски.

CW/Б

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X