Интернет

Скоро Nikon ще пусне услугата Image Space за съхранение и обмен на снимки

Computer World

Компанията Nikon обяви, че скоро ще пусне нова безплатна услуга за обмен и съхранение на снимки, наречена Nikon Image Space. Тя ще бъде достъпна официално от 28 януари т.г. Nikon Image Space се явява приемник на услугата my Picturetown от Nikon за съхранние на снимки.

Nikon Image Space може да бъде ползвана от всички потребители, независимо от това какъв тип дигитални снимачни устройства използват. С помощта на услугата могат да се качват, разглеждат и подреждат фотографии и клипове, както и те да бъдат обменяни между приятели. 

На потребителите на Nikon Image Space се предоставя възможност да избират един от двата типа регистрации. Базовият тип ще бъде достъпен за всички регистрирани, като те ще разполагат с 2 GB свободно дисково пространство. Притежателите на цифрови фотоапарати Nikon могат да се възползват от предимствата на специалната регистрация, потвърждавайки наличието на продукти на компанията с помощта на приложение. За този тип потребители ще бъдат налични 20 GB свободно дисково пространство. Към специалните регистрации са предвидени също няколко допълнителни функции, например възможността да се добави парола при обмен на изображения и при качване на снимки.

В сравнение с предшественика си, Nikon Image Space е още по-лесна за употреба, твърдят от компанията. Подобрена е работата на системата и скоростта на изпълнение на операциите. Улеснена е и интеграцията със социални мрежи, в частност с Facebook и Twitter, допълват от Nikon. Всички данни на потребителите в my Picturetown, включително техните регистрации и съхранени снимки, ще бъдат автоматично трансферирани към Nikon Image Space.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X