Интернет

Глобул пусна таблета Huawei MediaPad

Владимир Владков

Първият в света 7-инчов таблет - Huawei MediaPad - с версия 3.2 на операционната система Android Honeycomb вече е наличен и у нас, като се предлага ексклузивно в магазините на Глобул и Германос в цялата страна, съобщиха от мобилния оператор.

Huawei MediaPad разполага с двуядрен 1,2 GHz процесор Qualcomm и 1 GB оперативна памет, вградената памет е 8GB, има и слот за microSD карти. 7-инчовият сензорен дисплей е капацитивен, а 5-мегапикселова камера позволява запис и възпроизвеждане на Full HD видео. На предния панел на таблета има 1,3-мегапикселова камера за видеоразговори.

Стилният алуминиев корпус на Huawei MediaPad е с дебелина само 10,5 милиметра, като теглото на таблета е 390 грама, а батерията осигурява до 6 часа автономна работа. Таблетът предоставя пълен набор от възможности за безжична свързаност чрез вградения си 3G интернет модем, Wi-Fi и Bluetooth, поддържа се също GPS/A-GPS.

Глобул предлага Huawei MediaPad с 24 месеца гаранция и с предварително инсталиран четец за електронни книги, офис пакет Documents To Go, игри, Facebook и Twitter, както и пълна поддръжка на Adobe Flash 10.3.

Huawei MediaPad се предлага в магазините на оператора и на Германос на цена 29,9 лв. с ДДС на месец при подписване на двугодишен договор за абонаментна програма за мобилен интернет GLOBUL GoWeb Unlimited.

CW/Б 

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2021 съгласно Общи условия за ползване

X