Интернет

Мобилтел и ICQ стартират партньорството си с томбола

Владимир Владков

Онлайн игра в чата на ICQ обявиха Мобилтел и компания за онлайн комуникации по повод старта на партньорството им в България. В играта, която продължава до 15 юли, участниците трябва да отговарят с SMS на въпроси, свързани с ICQ. Те ще се състезават за голямата награда – лаптоп М-Tel Travel Book, заявиха от телекома.

 

 

В играта ще участват всички, които са изтеглили специалната М-Тел брандирана версия на ICQ. Печелившият ще бъде избран на 15 юли сред изпратилите SMS с верен отговор през своето приложение „M-Tel ICQ" на въпрос за популярната чат-платформа, допълват от оператора.

Тази версия на ICQ може да бъде изтеглена от сайта на компанията и да бъде ползвана както на компютър, така и през телефон. Версията дава възможност за постоянна връзка с всички познати, включително с приятелите от Facebook чрез новата функция Facebook чат. Сред смартфони, поддържащи тази програма, са Samsung Galaxy S,Galaxy Ace, Galaxy Tab, HTC Legend, Desire / Desire HD, моделите Xperia X8 и X10 на Sony Ericsson, както и LG Swift и LG Optimus One, твърдят от телекома.

M-Tel ICQ предлага също аудио и видео връзка. „На едно място потребителите могат да съберат не само всички свои контакти, а и всичките им статуси от Facebook и Twitter", коментират от ICQ.

"Има интегрирана SMS услуга, като при регистрация всеки получава пет безплатни SMS-а, които може да праща на номера в мрежата на Мобилтел. Отгoвор на SMS-а може да бъде изпратен директно в ICQ, като за всеки получен отговор потребителят печели още 4 безплатни кратки съобщения", допълват от М-Тел.

CW/Б


© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X