Интернет

Host.bg смъкна цените за споделените си хостинг услуги

Computer World

От началото на юли българският хостинг доставчик Host.bg предложи нови и атрактивни цени за споделените си хостинг услуги. Цените на "Персонален" и "Корпоративен" хостинг план са с 30% по-ниски, а на "Бизнес" хостинг план - с 15%. Успоредно с това Host.bg увеличава броя на сайтовете, които могат да се разположат на всеки план.

Абонатите на "Персонален" план ще могат да пуснат още един сайт (Add-On) със закупения вече хостинг акаунт. Потребителите с "Бизнес" план получават възможност да изградят успешна SEO политика с 4 допълнителни или общо 5 сайта с различни домейни. Абонатите на "Корпоративен" хостинг, който се предпочита от риселъри и партньори, ще могат да оптимизират разходите си като хостват 9 допълнителни или общо 10 сайта с един абонамент.

С въвеждането на Add-On сайтове Host.bg улеснява управлението на хостинг акаунтите и позволява на клиентите да изграждат финансово ефективни уеб услуги, твърдят от компанията. Въпреки увеличения брой сайтове, един допълнителен сайт (Add-On) от "Бизнес" плана предлага повече ресурси отколкото Add-On на "Персоналния" хостинг, а Аdd-Оn от "Корпоративния" план осигурява повече ресурси от допълнителния сайт на "Бизнес" хостинг. По този начин клиентът получава по-ниска цена на единица ресурс с увеличаване на наетия обем.

 

Новите цени са подкрепени с нова програма за отстъпки за лоялните клиенти и партньори. Абонатите на повече от два плана вече ползват отстъпка, която расте в зависимост от броя на закупените хостинг акаунти. При предплащане за по-дълъг период върху отстъпката за брой хостинги се начислява допълнителна отстъпка за срока на предплащането.

Тя започва от 5% за двугодишен план и достига до 20% при предплащанe за 5 години. Новите параметри, цени и отстъпки са валидни както за новите клиенти на компанията, така и за настоящите абонати.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X