Интернет

Специални ZTE телефони ще получат възрастни хора и сираци в София

Владимир Владков

Специални модели мобилни телефони дариха на социалния отдел към Столична община ZTE България и Мобилтел. Те ще бъдат подарени на деца в неравностойно положение, настанени в домове за сираци към Столична община.
Боян Георгиев, изпълнителен директор на ZTE България, и Петър Ризов, директор бизнес продажби на Мобилтел, връчиха 10 броя ZTE S302 на кмета на София Йорданка Фандъкова и на Малина Едрева, председател на ПК по образование, култура, наука и вероизповедания на Столичния общински съвет.


ZTE S 302 е предназначен както за по-възрастните хора, така и за онези със слухови или зрителни проблеми, обяснява Георгиев. Уникалният модел мобилен телефон, специално пригоден за хора със специфични потребности, стъпва у нас благодарение на М-Тел и ZTE. ZTE S 302 може да се ползва както от по-възрастните клиенти на телеком оператора, така и от хората, които имат слухови или зрителни проблеми. От апарата могат да се възползват дори децата.
Мобилният телефон се отличава с много големи бутони и цифри, възможности за изключително силен звук при позвъняване, леснодостъпно и ефективно фенерче, бутони за лесно избиране. Ярките цветове и радиоприемникът превръщат апарата в любим приятел на малчуганите.
Най-интересна характеристика на телефона е наличието на SOS бутон на гърба му. Веднъж натиснат, той изпраща SMS съобщения до три предварително избрани номера от списъка с контакти, а в същото време се активира аларма. Ако не се получи отговор, апаратът започва автоматично да избира последователно трите определени номера. Това е изключително полезна функция на новия S302 за болни и нуждаещи се хора.
ZTE S 302 може да бъде купен от магазините на М-Тел и партньорската мрежа на телекома за 59 лв. при преминаване от предплатена карта към абонаментен план М-Тел Комфорт 150, заяви Петър Ризов.
CW/Б
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2019 съгласно Общи условия за ползване

X