Интернет

Ретро музика, култура и изкуство увличат потребителите на Fanopic.com

Computer World

Потребителите на българската социална мрежа Fanopic.com, която е част от семейството на Нетинфо, се интересуват най-вече от ретро музика, евъргрийни и теми за култура и изкуство, докато политиката, социалните теми и попфолкът не се радват на особена популярност, съобщиха тенденциите от медийната група.

Темите, които помагат на професионалното развитие на потребителите, също будят вълнение. Най-четени са темите за маркетинг, уеб дизайн и строителство и интериор.

Наред с това, интерес провокират както личностите - най-активни са феновете на Джони Деп, Паулу Коелю и Камен Донев - така и възможностите за туризъм в България, а също така и спортът и технологиите. Най-обсъжданата спортна тема е не футболът, а Формула 1.


Възможността за популяризиране на различни събития също се радва на успех сред посетителите, тъй като позволява информацията да достига до хора, имащи пряко отношение по въпроса.

От стартирането на социалната мрежа в края на септември досега тя има над 80 000 уникални посещения и 700 000 разгледани страници. Темите в сайта са се увеличили над 300% и сега са 950, като преобладават музикалните. Добавените досега видео клипове са около 10 500, снимките - 20 000, а връзките към статии са нараснали почти три пъти до 5 000.

Над 50 на сто от регистрираните във Fanopic.com са на възраст между 18 и 34 години, като съотношението мъже-жени е почти равно - 51% са мъже, а 49% са жени.

© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X