Интернет

Германос пусна хитовия модел на LG - 8-мегапикселовия сензорен телефон LG KC910 Renoir

Владимир Владков

Първият мултимедиен телефон с 8-мегапикселова камера и сензорен дисплей - LG KC910 Renoir бе представен официално у нас от Германос и LG.
Анатоли Георгиев, мениджър „Продажби“ в Германос телеком България, и Димитър Вълев, мениджър „Маркетинг и продажби за мобилни комуникации“ в LG Electronics България.„Благодарение на партньорството с LG имамe удоволствието ексклузивно да представим на българската публика един от най-атрактивните технологични продукти на годината - мобилният телефон LG КС910 Renoir", каза Анатоли Георгиев, мениджър „Продажби" в Германос телеком България.
„LG KC910 Renoir е сред най-амбициозните проекти на компанията през 2008 г. Той е единственият в света 8-мегапикселов мултимедиен телефон със сензорен интерфейс и отлични мултимедийни функции", заяви Димитър Вълев, мениджър „Маркетинг и продажби за мобилни комуникации" в LG Electronics България.
Балетистите Милен Петров и Кристине Енков пресъздават картината на Реноар "Градски танц" при представянето на LG KC910 Renoir.Сред най-впечатляващите функции на телефона са заснемане на видео на забързан и забавен каданс, автоматично улавяне на усмивка, прецизно автоматично ретуширане на дребните несъвършенства на лицето, заснемането на кадри с интересни арт-ефекти, фокусирането върху избран обект само с едно докосване (Touch Shot)и др.
Оптиката на камерата му е сертфицирана от Schneider-Kreuznach, има ксенонова светкавица, автоматичен и ръчен фокус, чувствителност до ISO 1600 и интерактивна географска карта, с която телефонът запомня къде са заснети снимките и ги подрежда според местоположението. LG KC910 Renoir е първият в света мобилен телефон, който използва Dolby Mobile - вградена аудио технология, която придава дълбочина и богатство на звука. Видеото се записва със 120 кадъра в секунда, има възможност за компресиране на по-дългите сцени, използвайки запис от 5 кадъра в секунда.
Мултимедията на телефона поддържа още DivX/ Xvid видеовъзпроизвеждане, микрофон с потискане на шума. Освен с WiFi връзка, апаратът поддържа и 3G HSDPA комуникация с най-високата достъпна у нас скорост на сваляне на файлове от мрежата - 7,2 Mbps. Интерфейсът на LG KC910 Renoir дава възможност на потребителите да избират дали да работят с QWERTY или с цифрова клавиатура.
Сензорният дисплей на апарата е с резолюция 240 на 400 точки, а литиево-йонната батерия с капацитет 1000 mAh осигурява работа до 350 часа в режим на готовност. Вградената 70 MB памет може да бъде увеличавана с карта MicroSD с обем до 8 GB, като този обем е съобразен с висококачествените снимки и видеофайлове, които трябва да се съхраняват в телефона.
LG KC910 Renoir се продава в магазините на Германос на цена 899,9 лв. с карта GLOBUL и 1049,9 лв. без абонаментен план.
© Ай Си Ти Медиа ЕООД 1997-2020 съгласно Общи условия за ползване

X